Horizontale jaloezieën

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten en maten. De meest bekende is nog steeds de horizontale, aluminium jaloezie. In de volksmond wordt deze vaak ‘Luxaflex’ genoemd. Maar dat is niet alles wat er mogelijk is. Tegenwoordig is ook de houten jaloezie flink in opkomst. Dit is een voordeliger alternatief voor Shutters. Ook de verticale jaloezieën hebben een verfrissend nieuw uiterlijk gekregen. Waar kiest u voor?

Houten jaloezieën.

Houten jaloezieën hebben een warme uitstraling doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Deze warmte in combinatie met de strakke vorm van houten jaloezieën maakt het een geschikt product voor ieder interieur. Prachtig voor grote raampartijen, maar ook ideaal voor dat ene kleine raampje.

Aluminium Jaloezieën.

De aluminium jaloezieën van vroeger zijn bijna niet meer te vergelijken met die van nu, zoveel is er veranderd. In het uiterlijk, maar ook zeker op technisch gebied. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de jaloezie te laten maken voor schuine of ronde ramen. Ook kan een aluminium jaloezie tussen 2 ramen geplaatst worden en elektrisch bediend worden. Er zijn verschillende opties beschikbaar waarmee het mogelijk is nóg meer privacy te krijgen. Daarnaast is het tegenwoordig haalbaar om een aluminium jaloezie te monteren op een dakraam of draai-kiepraam.

Voor ieder wat wils.

Ons assortiment is eigentijds en stijlvol. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren, dessins en texturen. Het is mogelijk uw jaloezie af te werken met ladderband in een bijpassende of contrasterende kleur. Voor ieder raam is er een mooie oplossing.

Prijs inclusief montage.

Het monteren van je raamdecoratie door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past, we hebben het immers zelf kosteloos ingemeten. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van je raamdecoratie. Wij nemen alles uit handen. Volledige ontzorging noemen we dat.

Laat ons een vrijblijvende offerte maken en kom er zelf achter dat wij als specialist met maatwerk beduidend goedkoper zijn dan de bouwmarkten of de internetaanbieders!