Vinyl

De trap is het meest gebruikte onderdeel in uw huis. Het is daarom belangrijk dat deze veilig is en goed past in uw leefomgeving. Heeft u geschilderde- of juist een saaie nieuwbouwtrap? Dan hebben wij voor u de oplossing: een WOON ID traprenovatie op maat. Doordat we uw trap bekleden met projectgeschikte vinyl, is hak- of breekwerk niet nodig.Uw trap krijgt binnen een dag een nieuwe uitstraling gematcht met uw interieur.

Wilt u het product zien of voelen? Kom dan naar onze showroom in Lobith waar u alle materiaalsoorten van dichtbij kan zien. Liever advies op maat thuis? Geef dit dan aan in het contactformulier zodat één van onze adviseurs een afspraak bij u thuis kan maken.Uw trap wordt ingemeten en gemonteerd door de vakmensen van onze montagedienst. Door hun kennis en ervaring kunnen zij de beste traprenovaties realiseren. Maar ook de servicedienst staat dagelijks voor u klaar.

Onze speciaal uitgezochte trapmaterialen zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen. Een gerenoveerde trap van Woon ID is onderhoudsvriendelijk en hygiënischer dan tapijt. We garanderen u een duurzaam product waar u lang plezier van zal hebben.