Pvc traprenovatie

PVC trappen zijn trendy en mogen daarom ook niet ontbreken in onze collectie. De pvc die wij op de trappen toepassen hebben een slijtlaag 0.55 wat inhoudt dat deze stroken geschikt zijn voor projectmatig gebruik en daarom ideaal voor op de trap.

Bij het stofferen van een trap met PVC wordt als eerste altijd een trapprofiel op de trapneus gemonteerd. Vervolgens wordt de PVC hierin bevestigd wat tot extra stevigheid en minder slijtage resulteert. Deze trapprofielen zijn slechts voor een klein deel zichtbaar en verkrijgbaar is een 3-tal kleuren. Dit zijn aluminium, Rvs en zwart.

De keuze is veelal persoonlijke smaak en afhankelijk van het type woning en uw woonsituatie. Daarnaast kunnen natuurlijk ook de kosten van de traprenovatie hier een rol in spelen. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing, en met een paar honderd kleuren in de kleurenwaaiers zit uw favoriet er zeker tussen.

PolyVinylChloride (PVC) lijkt op vinyl maar is krachtiger, zwaarder en duurzamer dan gewoon vinyl. Doordat dit materiaal veel druk aankan en het een hoge slijtage weerstand heeft, is het erg gewild op de trappen. Met name in combinatie met de duurzaamheid en onderhoud van de trap is het een investering met een gegarandeerd succes.

U heeft al een complete traprenovatie voor € 1.250,= All in, uitgaande van een 13 treden rechte trap.