Plissé hordeuren

Omschrijving Plissé hordeur

Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze plissé hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt u veel comfort. De Vouwhordeur Plissé met het speciale design en het unieke geplisseerde gaas is een hoogwaardig product dat geïntroduceerd is vanuit Japan. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten; in de winter kunt u de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.

De plissé hordeur die wij leveren is de enige echte Originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden.

De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op- of in het kozijn worden gemonteerd.

 

HOE LANG GAAN PLISSÉ HORDEUREN MEE?

Plissé hordeuren zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen daardoor binnen en buiten worden gebruikt. De hordeuren van plissé zijn praktisch onderhoudsvrij. Alleen als de hordeur buiten gebruik is, wordt het aangeraden om regelmatig de ondergeleider schoon te maken. Hierdoor kunt u er zekerder van zijn dat de plissé hordeur probleemloos blijft werken. De plissé hordeuren heeft onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. De hordeur gaat daardoor jaren mee.