Vouwgordijnen

Breng sfeer in uw interieur!

Een vouwgordijn brengt sfeer in huis. Wij hebben een enorme collectie vouwgordijnen waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo vindt u gegarandeerd het perfecte vouwgordijn voor uw interieur.

Vouwgordijnen uiteraard perfect op maat!

Bij ons vindt u vouwgordijnen die op maat gemaakt worden voor uw raam. Dit houdt in dat het vouwgordijn altijd passend is. Vooraf zal er bij u thuis worden ingemeten door een van onze adviseurs.
Ook het uiterlijk van uw vouwgordijn bepaalt u helemaal zelf. In onze winkels zullen onze medewerkers er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen bij de keuzes. Kiest u voor een transparante of juist een verduisterende stof? Zijn de baleinen zichtbaar aan de voor- of aan de achterzijde? Wilt u een strak pakket of juist een romantische uitstraling? Wij  leggen precies uit hoe u het gewenste effect bereikt. Kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende prijsopgave en een adviesgesprek. Het is handig om vooraf een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u kunnen nemen. Ook is het prettig om alvast foto’s van het raam en de ruimte te maken. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

 

Waarom vouwgordijnen?

  • Ruime keuze uit merken als Vriesco, Vadain, Livin Home en Headlam
  • Mooi in combinatie met gordijnen
  • Praktisch
  • Warme uitstraling door gebruik van stof
  • Past in ieder interieur