Laminaat vloeren

Praktisch en relatief voordelig

Quick-step de nummer 1 van de wereld! (*en daarom het enigste laminaatmerk die wij in ons assortiment hebben)
Schop je schoenen uit, laat je gezellig op de sofa zakken en relax terwijl de rest van het huis gonst van bedrijvigheid. Je woonkamer is waar ontspanning en activiteit elkaar ontmoeten. Dit is een kamer te zitten en knus met een kussen te rusten, maar ook om te spelen en van de bank naar de sofa te springen. Daarom spreekt het voor zich dat er een vloer nodig is die alle aspecten van je gezinsleven aankan.

Warme en duurzame vloeren
Daarom is er één groot criterium waaraan je vloer moet voldoen: hij moet even multifunctioneel zijn als je woning zelf. Zoek naar een vloer die even warm en zacht aanvoelt als hij eruitziet, zonder dat hij daarom minder duurzaam is. Een vloer die je woning echt tot leven brengt.

Een vloer voor iedereen
Het typische woonkamertafereel is aan een comeback bezig: gezinnen gaan opnieuw samen rond de televisie zitten, en ze brengen gewoon hun tablets en smartphones mee. Ben je zeker dat iedereen van je vloer houdt, van je tienerdochter tot je driftige dreumes? Onmogelijk, denk je? Niet met de vloeren van Quick-Step! Met zoveel keuze uit aantrekkelijke houtdessins, warme kleuren en talloze afwerkingen, texturen, voegen en groeven, kan het vinden van de perfecte woonkamervloer voor jouw gezin onmogelijk mislukken.

Ga voor het totaalpakket
Om de meest knusse en tegelijk meest levendige leefruimte te creëren heb je niet alleen de perfecte vloer nodig. Je wilt ook alles in dezelfde stijl afwerken. Daarom hoort bij elke Quick-Step vloer een assortiment passende accessoires, van plinten tot profielen, en de juiste ondervloer voor maximaal comfort.

Snel en makkelijk schoonmaken
Voordat je met een gerust gemoed kunt chillaxen na alweer een hectische dag met het gezin, kan het soms nodig zijn eerst even de vloer schoon te maken. Gelukkig heb je met Quick-Step vloeren in een mum van tijd een kraaknette oase van rust. Sommige van onze vloeren hebben immers afgedichte vloeroppervlakken of antistatische voegen waardoor stof zich niet aan de vloer vasthecht. Zo zijn ze perfect voor snelle poetsbeurten, waardoor jij het maximum uit je relaxatietijd kunt halen.

Hoera voor warme voeten
Je hebt je net voor de televisie genesteld, maar bent de afstandsbediening vergeten. Opstaan is één ding. Maar bij de gedachte om met je blote voeten die ijzige vloer aan te raken zinkt de moed je al in de schoenen. Quick-Step vloeren zijn echter niet alleen extreem zacht om aan te raken. Met de juiste ondervloer kun je ze ook nog eens combineren met vloerverwarming. Zo behoren koude voeten definitief tot het verleden!

Net echt
Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, bedenkt het Quick-Step designteam voortdurend nieuwe vloeren die naturel en authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details.

De weerstand die je nodig hebt
Quick-Step neemt het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.

Eenvoudige plaatsing
Een Quick-Step vloer leggen is een koud kunstje dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Unilic-kliksysteem, voorzien van levenslange garantie!

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor een laminaat vloer langs in onze showroom. Of nodig ons uit bij u thuis.