PVC

De meest populaire vloersoort van dit moment!

Wij adviseren en plaatsen pvc vloeren vanaf het eerste uur, waardoor we inmiddels ruime ervaring hebben in het beoordelen van de ondervloeren en u goed kunnen adviseren welke slijtlaag en dessin het best bij u past. De merken die we in onze winkels aanbieden zijn allemaal geselecteerd vanwege kwaliteit en ook service bereidheid van de leveranciers. Wij hebben vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het egaliseren van vloeren en vakkundig aanbrengen van pvc vloeren. In onze showroom hebben we een zeer ruime keuze en kunnen wij u voorzien van goed advies, passend bij uw woonsituatie en woonwensen.

.

 

De voordelen van PVC vloeren.

Een PVC vloer kent vele voordelen ten opzichte van andere vloersoorten.
  • De uitstraling van echt hout of steen
  • Onderhoudsvriendelijk, af en toe stofzuigen of dweilen is genoeg
  • Loopgeluid wordt gedempt
  • Lange levensduur
  • Relatief slijtvast
  • Waterbestendig
  • Perfect te combineren met vloerverwarming

Hoe zit een PVC vloer in elkaar?

PVC vloeren worden opgebouwd uit 3 lagen: de rug, de filmlaag en de toplaag. Het onderste gedeelte, de rug, zorgt voor de technische kwaliteit van de vloer en is gemaakt van puur PVC. De kleur en print van de vloer worden bepaald in de filmlaag. De toplaag is een belangrijk punt om op te letten bij het kiezen van uw PVC vloer. Deze toplaag is bepalend voor de slijtvastheid van de vloer. De PVC vloeren die wij verkopen zijn van goede kwaliteit en geschikt voor intensief woongebruik en projectmatig gebruik. Om een PVC vloer een zo realistisch mogelijke uitstraling te geven wordt er gebruik gemaakt van een ‘register embossed’ laag. Dit is een extra laagje waarin een voelbare structuur wordt aangebracht die precies matcht met de print uit de toplaag. Zo lijkt uw vloer net een echte houten vloer.
.
Wat erg belangrijk is bij een PVC vloer is het opstookprotocol. Bij een ondervloer welke voorzien is van vloerverwarming dient deze uitgevoerd te zijn alvorens de nieuwe PVC vloer gelegd gaat worden, en zodra de PVC vloer ligt dient dit opstookprotocol nogmaals uitgevoerd te worden. Zo voorkomt u scheuren in de dekvloer en dus het risico van deze in de nieuwe PVC vloer. Uiteraard krijgt iedere klant die bij ons een PVC vloer aanschaft dit protocol toegestuurd.

.

 

Actie prijs PVC vloer

Wij hebben op dit moment een fantastische actie en bieden u keuze uit 6 verschillende dessin pvc stroken, met een slijtlaag van 0.55 (*geschikt voor projectmatig gebruik) voor € 68.50 incl. btw  per m2. Dit is een all inclusive actieprijs! All inclusive betekent bij ons ook echt all inclusive. Inbegrepen zijn dus het primeren en 3mm egaliseren van de ondervloer en het vakkundig installeren van de PVC vloer in een normale strook formaat, inclusief het afkitten van de wandaansluitingen.