Traprenovatie

Voor iedere trap een mooie oplossing!

Bent u op zoek naar trapbekleding die past in uw interieur? Dan bent u bij Woon ID aan het juiste adres! Wij stofferen trappen en installeren traplopers. Maar ook PVC of vinyl op uw trap behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u de trap door laten lopen met de beneden en/of bovenverdieping, dan kiest u voor hetzelfde product. Of gaat u liever voor een statement met een unieke traploper? Louis de Poortere.

Traplopers

In ons assortiment vindt u het topmerk “Louis de Poortere” met een grote hoeveelheid traplopers in verschillende maten en kleuren. Naast effen traplopers van sisal, wol en cocos leveren wij ook traplopers met  een print. Ook is het mogelijk om een traploper te laten maken uit kamerbreed tapijt. Hierbij is een rand als afwerking wel noodzakelijk, om goede kwaliteit te garanderen.

Tapijt op de trap

Vaak toegepast op trappen: kamerbreed tapijt. Veel klanten kiezen ervoor om hun trap te laten bekleden met hetzelfde tapijt als de bovenverdieping. Tapijt op de trap voelt zacht aan je voeten en dempt het geluid. Daarnaast is er minder kans op uitglijden in vergelijking met een gladde trap. Bijna al het tapijt uit ons assortiment is ook geschikt voor trappen.

PVC Trapbekleding/traprenovatie

PVC op de trap geeft een prachtig, strak effect. Dit wordt vaak toegepast bij trappen in de woonkamer. Het is zo heel makkelijk om een geheel te creëren met de rest van uw woning door overal hetzelfde PVC te gebruiken. Wel moet een trap van PVC afgewerkt worden met profielen voor een mooie afwerking welke voorzien zijn met een anti slip afwerking,

VINYL Trapbekleding/traprenovatie

Een minder bekend product voor op de trap is project vinyl. Maar minder bekend betekent zeker niet minder mooi of praktisch! Het vinyl die wij toepassen op de trappen is geschikt voor projectmatig gebruik
Door vinyl te leggen op uw trap krijgt deze een uiterlijk, vergelijkbaar met een traprenovatie. Daarnaast dempt vinyl het geluid en laat het de trap lekker warm aanvoelen. Vinyl trapbekleding is mogelijk in vele verschillende kleuren.

Advies op maat

Kom voor advies op maat voor een trapbekleding langs in onze showroom of nodig ons uit bij u thuis.